Taloyhtiön remontit kokemuksella ja luotettavasti!

Korjaushankkeissa lähes mikään ei ole Venttiseiskalle tuntematonta

Korjausrakentaminen on Venttiseiskan merkittävin liiketoiminta-alue. Toimistollamme on syvää osaamista taloyhtiön linjasaneerausten ja muiden vaativien korjauskohteiden toteutuksesta. Toimimme luotettavana kumppanina kaikissa hankkeen vaiheissa, ja osaamisemme kattaa niin teknisen valvonnan ja ohjauksen, kuin projektin hallinnankin.

Taloyhtiön remontit ovat usein pitkiä hankkeita pitäen sisällään useita eri vaiheita

Isot remontit saattavat olla haasteellisia projekteja osakkaille, siksi asiantuntija kannattaa ottaa mukaan heti kun tarve saneeraukselle ilmenee. Siten hankkeen selvitystyö saadaan järjestelmällisemmin ja tehokkaammin eteenpäin mahdollisia päätöksen tekoja varten.

Taitava hankesuunnittelu luo pohjan remontin onnistumiselle

Hankesuunnitteluvaiheessa kartoitetaan taloyhtiön osakkaiden toiveet, pohditaan teknisiä ratkaisuja, remontin laajuutta sekä selvitetään remontin rahoitusmahdollisuudet. Taitavalla suunnittelulla hanke hoidetaan kerralla kuntoon ja vältytään haasteilta matkan varrella. Venttiseiska on luotettava kumppani vaativissakin taloyhtiön remonttihankkeissa:
– Autamme taloyhtiön osakkaiden omaisuuden hallinnassa. Olemme mukana tukena ja apuna hankkeen alusta loppuun. Sen lisäksi, että tilaaja on tyytyväinen hankkeen lopputuotteeseen, meille on tärkeää toiminnan läpinäkyvyys osapuolten kesken tuoden luottamuksen ja yhteistyön ilmapiirin hankkeeseen, toteaa Sami Maavuori Venttiseiskalta.

Asiantuntija kannattaa ottaa mukaan heti kun tarve saneeraukselle ilmenee.

Taloyhtiön remonttihankkeen eteneminen

01. HANKE-
SUUNNITTELU

02. URAKAN
KILPAILUTUS

03. TARJOUSTEN
LÄPIKÄYNTI

04. URAKKA-
NEUVOTTELUT

05. SUUNNITTELU

06. TOTEUTUSVAIHE
JA RAKENTAMINEN

07. VASTAANOTTO

08. 2-VUOTISTAKUU JA
10-VUOTISVASTUUT

Tärkeimmät syyt valita Venttiseiska

Kokemus

Linjasaneeraushankkeiden ja muiden korjaushankkeiden läpiviennit kymmenien vuosien kokemuksella.

Ammattitaito

Laaja osaaminen korjausrakentamisesta, infrarakentamisesta, LVI, sähkötekniikan ja palotekniikan alalta.

Luotettavuus

Asiantuntijamme kykenevät ratkaisemaan kaikki visaisimmatkin ongelmat ja huolehdimme, että hanke sujuu joustavasti ja tehokkaasti päätöksestä takuuaikaan asti.

Hoidetaan homma kotiin!

Sami Maavuori
puh. 045 665 1911
sami.maavuori@venttiseiska.fi

Asiakaskommentti

Isännöitsijä Mirja Nikkilä Hyvinkään Tilikeskuksesta kertoo yhteistyöstä Venttiseiskan kanssa taloyhtiön linjasaneeraushankkeessa:

“Venttiseiskalla on ammattitaitoa taloyhtiön remonttihankkeisiin ja heihin on helppo olla yhteydessä. Venttiseiska auttaa tilaajaa hankkeen eri vaiheissa kaikelta osin – niin kilpailuttamisessa kuin suunnittelun ohjauksessakin. Lisäksi hankkeen asiakirjat ovat selkeitä ja yksityiskohtaisia.

Yhteistyö on sujunut hyvin ja aina kun on ollut tarve olla yhteydessä tai kysyä lisätietoja asiat ovat sujuneet nopeasti ja vaivatta. Yhteistyö on luontevaa ilman mitään turhaa ”pönötystä”. On tehty se mitä on luvattu.”