Referenssit

Tässä muutamia työnäytteitämme

 

Rakennuttaminen ja valvonta, Uudis- ja korjausrakentaminen

Food Folk Suomi Oy

Olemme tuottaneet McDonald’s:lle, nykyisin Food Folk Suomi Oy, rakennuttamis- ja valvontapalveluja vuodesta 2016 alkaen. Hankkeet ovat sisältäneet uudisrakentamista, ravintoloiden korjaus- ja muutostöitä, salin päivityksestä kiinteistön laajentamiseen eri puolella Suomea. Hankkeet ovat suunnittelun- ja toteutuksen osalta intensiivisiä.

Restamax Oy - Skohan

Helsingissä sijaitsevaan Makkarataloon tehdyn Skohan yli 1.000 m2:n ravintolatilan muutoksen rakennuttamis- ja rakennusteknisten töiden valvontatehtävät.

United Bankers Oyj - Aleksanterinkatu 21

Aleksanterinkatu 21:ssä sijaitsevaan suojeltuun kiinteistöön tehty United Bankers Oyj:n n. 250m2:n kokoisen toimitilan muutos.

KVR-linjasaneeraus - As Oy:t Onninhaka ja Saukonpiha

Hyvinkäällä sijaitsevat As Oy Onnihaka (2017m2, 24 huoneistoa) ja (1985m2, 22 huoneistoa) As Oy Saukonpihan linjasaneeraukset toteutettiin 2016 yhtiöden yhteishankkeina KVR-urakkamuotoon perustuen.

Lisäksi on Helsingissä ja Hyvinkäällä useampi linjasaneeraushanke käynnissä eri vaiheissa, hankesuunnittelusta rakentamisen aloittamiseen, ja hankkeen vastaanottoon saakka.

Kesko Oyj

K-Citymarket Nummelan kiinteistössä eri toimijoiden toiminnassa olevien tilojen yhtäaikaisten muutostöiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät noin 500m2 alalta.

Sisiäilmasaneerauksia ja Terve Talo -konseptin mukaisia valvonta- ja asiantuntijatehtäviä

Olemme toteuttaneet sisäilmasaneerauksia ja Terve Talo -konseptin mukaisia valvonta- ja asiantuntijatehtäviä kiinteistönomistajille ja kunnallisille toimijoille.

Rakennuttaminen ja valvonta, Infrarakentaminen

Patomäen vesihuoltohanke

Lahden Aqua Oy:n vesihuollon ja katualueen korjaushanke Patomäessä rakennuttamis- ja valvontatehtävineen. Noin 240 kiinteistöä, omakoti- ja rivitaloja, toteutus 2016-2018.

Lahden Lähteenpolun alikulkukäytävä ja Tapparakadun meluesteet

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kunnallistekniikka, alikulkukäytävä ja Tapparankadun meluesteet – laajuus noin 1,5 M€.

Lahden Kaupunki

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kunnallistekniikka rakennuttamis- ja valvontatehtävät infrasektorilla. Useita erillaisia ja kokoisia hankkeita.

Palotekninen konsultointi

Tokmanni, Varkaus

Liiketilan, 1.500 m2, savunpoistosuunnitelman laadinta – 2016.

Keski-Suomen Keskussairaala

Jyväskylässä sijaitseva keskussairaala. Oletettuun palonkehitykseen perustuvan suunnitelman (Paloässät Oy) ulkopuolinen tarkastelu – 2016-2017.

Kauppakeskus Viisari

Kauppakeskus Viisarin muutostöiden palotekninen suunnittelu – 2017.